Flag
  • Sign In
  • 0 items
  • Search
Welcome Guest! Please login to enable all features.

Notification

Icon
Error

sandybear3 Offline
#1 Posted : Friday, November 12, 2010 10:13:20 PM(UTC)
sandybear3

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 10/15/2008(UTC)
Posts: 2

Thanks: 1 times
I posted this question on the Cricut FB but thought I would ask here too. I turned my Gypsy at the crop tonight so I could link my new gingerbread cart and so I cut some stuff out. I waited and waited but the Gypsy never got past "loading". I used the stylus and reset the Gypsy 3 times. I waited a while before turning it back on after each reset. However it never got past "loading". I had uploaded the 5 free carts when those were available and have used my Gypsy since that upload. How do I get the Gypsy to work properly again since resetting doesn't seem to be doing it???

Any clues about what I should do other than waiting till Monday to be on hold with PC?

Thanks.Huh
Mercy Offline
#2 Posted : Saturday, November 13, 2010 1:08:55 PM(UTC)
Mercy

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 4/22/2009(UTC)
Posts: 9,408

Thanks: 679 times
Was thanked: 2082 time(s) in 1202 post(s)
 1 user thanked Mercy for this useful post.
sandybear3 on 11/14/2010(UTC)
sandybear3 Offline
#3 Posted : Sunday, November 14, 2010 3:45:14 PM(UTC)
sandybear3

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 10/15/2008(UTC)
Posts: 2

Thanks: 1 times
Thanks, Mercy. I tried the troubleshooting suggestions in Section 6 and *sigh* I guess I'll have to call PC in the morning. I got the color test bands using one suggestions and I got a blue screen with the next suggestion. No calibration screen came up. When I reset it, it still comes up with the "loading".

*sigh* I hope PC will help me with my G. I have had it since the HSN launch. My G must have known it was close to its birthday so it could cause trouble. BigGrin

Edited by user Sunday, November 14, 2010 3:47:47 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Mercy Offline
#4 Posted : Sunday, November 14, 2010 4:04:34 PM(UTC)
Mercy

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 4/22/2009(UTC)
Posts: 9,408

Thanks: 679 times
Was thanked: 2082 time(s) in 1202 post(s)
You're welcome.

When you get the color band, you should get the blue screen and then the crosshairs but since you are not getting that, sad to say that it will have to be replaced because you cannot get passed the loading screen.

Like you, I have had mine since the launch, never had an issue that I could not fix, never had to reformat, never got an error message until the cricut sync. So, I do understand. Let us know the outcome.
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2014, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.428 seconds.
nebo-cricut-04