Flag
  • Sign In
  • 0 items
  • Search
Welcome Guest! Please login to enable all features.

Notification

Icon
Error

PaperLady Offline
#1 Posted : Saturday, September 03, 2011 3:31:09 AM(UTC)
PaperLady

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 12/13/2009(UTC)
Posts: 81

Thanks: 71 times
Was thanked: 22 time(s) in 20 post(s)
I updated yesterday and now my Expression is acting crazy. When I press the cut in CCR the cutting blade goes all the way to the left side of the mat even if my item to cut is placed in another place on my mat. I must have to turn it off because it just won't stop trying to go left. Can someone help me?

Thanks!
JRick Offline
#2 Posted : Saturday, September 03, 2011 6:47:29 AM(UTC)
JRick

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 1/24/2009(UTC)
Posts: 72
Location: Southeast Michigan

Thanks: 33 times
Was thanked: 17 time(s) in 11 post(s)
CCR NEVER let me cut with my E (or my I for that matter.) But I will try again and see if it will and let you know if I have the same problem.
Narelle Offline
#3 Posted : Saturday, September 03, 2011 7:16:47 AM(UTC)
Narelle

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Circle Member, Registered
Joined: 9/26/2006(UTC)
Posts: 11,011
Australia
Location: Facebook: Cricut Lovers Guide to Design Space

Thanks: 2036 times
Was thanked: 7910 time(s) in 3708 post(s)
Originally Posted by: PaperLady Go to Quoted Post
I updated yesterday and now my Expression is acting crazy. When I press the cut in CCR the cutting blade goes all the way to the left side of the mat even if my item to cut is placed in another place on my mat. I must have to turn it off because it just won't stop trying to go left. Can someone help me?

Thanks!


It most likely won't help but have you tried updating the firmware again?
JRick Offline
#4 Posted : Saturday, September 03, 2011 7:26:18 AM(UTC)
JRick

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 1/24/2009(UTC)
Posts: 72
Location: Southeast Michigan

Thanks: 33 times
Was thanked: 17 time(s) in 11 post(s)
OK, I was able to cut on my E and it is not having the same problem. Narelle and I are on the same page, I updated my E again and that seemed to solve my problems. Sorry I couldn't help more. Now if I could just get my I to work...
PaperLady Offline
#5 Posted : Saturday, September 03, 2011 11:15:49 AM(UTC)
PaperLady

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 12/13/2009(UTC)
Posts: 81

Thanks: 71 times
Was thanked: 22 time(s) in 20 post(s)
Thank you, I've been cutting with CCR since last week. Love it! Just had that problem after the 60 update.

Closed everything down and that fixed my problem. I think what happened I had images on the far left side that I didn't see on the mat or something like that.

Thank's for the replies ladies. BigGrin BigGrin
Narelle Offline
#6 Posted : Saturday, September 03, 2011 3:17:33 PM(UTC)
Narelle

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Circle Member, Registered
Joined: 9/26/2006(UTC)
Posts: 11,011
Australia
Location: Facebook: Cricut Lovers Guide to Design Space

Thanks: 2036 times
Was thanked: 7910 time(s) in 3708 post(s)
Phew! So glad you got it working again! BigGrin
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2014, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.303 seconds.
nebo-cricut-04