Flag
  • Sign In
  • 0 items
  • Search
Welcome Guest! Please login to enable all features.

Notification

Icon
Error

starcommander Offline
#1 Posted : Monday, September 05, 2011 6:37:59 PM(UTC)
starcommander

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 2/4/2010(UTC)
Posts: 253

Thanks: 358 times
Was thanked: 160 time(s) in 93 post(s)
Hi everyone,
With some degree of hesitation, I updated my Imagine and logged into the Craft Room for the first time. I held my breath and wow it cut from the Imagine Snow Angel cartridge without any problems on the first go around!! I then decided to try a card from the Christmas Card cartridge and elements from Snow Angel....uh oh!!....now I get that dreaded "bridge error" message!! This message comes up now each time I get into the Craft Room. Sometimes it is during the middle of a layout and other times it will print but no cut....I tried waiting to hook my Imagine up to the USB until right when I need to cut...but still no functionality. Is there a fix to this or will the fix come in a future update? Thanks!!
Patty
starcommander Offline
#2 Posted : Monday, September 05, 2011 7:23:35 PM(UTC)
starcommander

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 2/4/2010(UTC)
Posts: 253

Thanks: 358 times
Was thanked: 160 time(s) in 93 post(s)
Okay...I never give up!!
Previously I had one successful print and cut using Internet Explorer and then it went to Bridge Errors each time.
I tried again, this time
I changed my default browser to Safari then closed Safari.
I started up Cricut Craft Room on my desktop....I'm running a 64 bit Vista.
I went to the saved design that used both Snow Angel and Christmas Cards.
The usb cord stayed connected through the whole process.
The Imagine print and cut...no problems!! Yeah...but wait...as soon as it spit out the final cut, the "bridge error" message pops back up and I have to close out of Craft Room once again!! Rats!!

Okay....so why does changing browsers allow one perfect print and cut and then nothing else???
Anyone else noticed this?

I think now I'll try it with Firefox set as my default browser and see what happens!!

Thanks

Patty
starcommander Offline
#3 Posted : Monday, September 05, 2011 8:23:13 PM(UTC)
starcommander

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 2/4/2010(UTC)
Posts: 253

Thanks: 358 times
Was thanked: 160 time(s) in 93 post(s)
Okay, switched to google chrome as default browser and got through two successful print and cuts but then the bridge error.....hmmm??
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2014, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.179 seconds.
nebo-cricut-01