Flag
  • Sign In
  • 0 items
  • Search
Welcome Guest! Please login to enable all features.

Notification

Icon
Error

jcchiltoncb75c866 Offline
#1 Posted : Tuesday, January 10, 2012 9:39:16 PM(UTC)
jcchiltoncb75c866

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 1/10/2012(UTC)
Posts: 2

Mad I have owned a Create Machine for some time now and I finally have been able to open it up today and use it for the very first time.....BUT the power button doesn't seem to be working! I got it to work one time to do a test run, put it away, went back and now it will not turn on. Does anyone have any trouble shooting ideas for me? I am planning to call PC tomorrow. TIA!
Jen
GypsyBoricua Offline
#2 Posted : Tuesday, January 10, 2012 10:15:10 PM(UTC)
GypsyBoricua

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 5/6/2010(UTC)
Posts: 1,081

Thanks: 1092 times
Was thanked: 750 time(s) in 401 post(s)
Your power cord could be bad. I bought a brand new bug this past summer and the power cord was bad. PC replaced it. Do you have another PC machine, they are usually interchangeable (except for the Imagine)? YOu could check it out that way.

HTH
jcchiltoncb75c866 Offline
#3 Posted : Tuesday, January 10, 2012 10:38:23 PM(UTC)
jcchiltoncb75c866

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 1/10/2012(UTC)
Posts: 2

Thanks for the response....sadly no this it the first one I have bought! It makes sense though that the cord could be bad, the light comes off and on...hmmm.....I will def give thekm a call in the morning!! Thanks again!!
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2014, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.309 seconds.
nebo-cricut-04