Flag
  • Sign In
  • 0 items
  • Search
Welcome Guest! Please login to enable all features.

Notification

Icon
Error

kcee.6547abd8db5f Offline
#1 Posted : Sunday, December 02, 2012 2:06:18 PM(UTC)
kcee.6547abd8db5f

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 11/13/2012(UTC)
Posts: 13

Thanks: 1 times
Was thanked: 3 time(s) in 1 post(s)
My CE is not cutting. I have changed settings, taken blade in and out. It looks like the blade is not touching. I put in a marker and it doesn't touch cardstock enough to make a mark. My machine is about a month old. Very disappointing right here at Christmas and want to make cards.
scrapalette Offline
#2 Posted : Sunday, December 02, 2012 2:42:51 PM(UTC)
scrapalette

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Circle Member, Registered
Joined: 7/12/2008(UTC)
Posts: 23,853
United States
Location: FB: Cricut Lovers Guide to Design Space

Thanks: 8587 times
Was thanked: 19161 time(s) in 8569 post(s)
Sounds like you're installing the blade housing unit too high. Take it out again and look at this photo and reinstall and see what happens.

http://scrapalette.blogspot.com/p/cricut-help.html
kcee.6547abd8db5f Offline
#3 Posted : Monday, December 03, 2012 10:29:36 AM(UTC)
kcee.6547abd8db5f

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 11/13/2012(UTC)
Posts: 13

Thanks: 1 times
Was thanked: 3 time(s) in 1 post(s)
the housing is sitting where it is suppos to. I looked at that also.
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2014, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.273 seconds.
nebo-cricut-02