Flag
  • Sign In
  • 0 items
  • Search
Welcome Guest! Please login to enable all features.

Notification

Icon
Error

Luvskrapin2 Offline
#1 Posted : Saturday, July 28, 2012 11:08:11 AM(UTC)
Luvskrapin2

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 9/22/2008(UTC)
Posts: 1,356
Location: Its a secret!!! Shhhhhh, MQ Page# 3 Post# 66

Thanks: 3 times
Was thanked: 72 time(s) in 56 post(s)
I got me a wifi adapter and put it in my machine! It connected right to my wifi with no problems! We decided to change internet services! Well thats where all of my problems start! I tried to switch my E2 to the new connection and it says:

The connection to the following network could not be established. Please check the configuration of the network and try again.

So I called my internet service provider! They tried to help me and said they have done all they can! They said I need to contact provo craft and see if they can help me! So if anyone else has gone through this and knows what to do I would really appreciate the help! Thanks

Edited by user Sunday, July 29, 2012 8:34:35 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Luvskrapin2 Offline
#2 Posted : Sunday, July 29, 2012 8:28:40 AM(UTC)
Luvskrapin2

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 9/22/2008(UTC)
Posts: 1,356
Location: Its a secret!!! Shhhhhh, MQ Page# 3 Post# 66

Thanks: 3 times
Was thanked: 72 time(s) in 56 post(s)
BTT
qfortyfive28cb7651 Offline
#3 Posted : Wednesday, August 01, 2012 4:08:03 PM(UTC)
qfortyfive28cb7651

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 5/8/2012(UTC)
Posts: 1

Thanks: 1 times
I have the same problem! I have spoken to the Internet service provider and they send me back to Provocraft who sent me back to Internet service. I plan on calling Provocraft again, it would be a nice feature!
djcapper1f72b8681 Offline
#4 Posted : Monday, August 06, 2012 9:22:18 PM(UTC)
djcapper1f72b8681

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 7/20/2012(UTC)
Posts: 3

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Not sure this will help ,but I had a simular problem with something else. Anyway you need a series of numbers that links the 2 together. Both should knowwhat numbers are! Good luck!BigGrin BigGrin
MISSYSCREATIONS8867fb36 Offline
#5 Posted : Tuesday, December 04, 2012 1:48:19 PM(UTC)
MISSYSCREATIONS8867fb36

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 12/27/2011(UTC)
Posts: 5

Thanks: 5 times
Angry I know others have contacted Provo Craft but, I did it again today. I hope to at the very least get a reply back (not to optomistic though).

I too have the problems that all of you have had and I'm concidering finding a different machine from a different company.

Jennifer Offline
#6 Posted : Friday, December 21, 2012 6:31:54 AM(UTC)
Jennifer

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 10/1/2006(UTC)
Posts: 571
Location: Massachusetts

Thanks: 161 times
Was thanked: 149 time(s) in 105 post(s)
I have never ever been able to get my WiFi adapter to work. I called PC, I called Verizon, I went in circles for days. Gave up. I'm done.
ReenyBug Offline
#7 Posted : Monday, February 25, 2013 8:13:30 PM(UTC)
ReenyBug

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 12/8/2006(UTC)
Posts: 913
Location: Arizona

Thanks: 124 times
Was thanked: 370 time(s) in 216 post(s)
Mine did work and now it doesn't. Getting the same error the OP listed. Think there may have been some changes to my wireless router, new password or something but don't know how to enter that info into the E2.

Anyone know ?
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2014, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.677 seconds.
nebo-cricut-01