Flag
  • Sign In
  • 0 items
  • Search
Welcome Guest! Please login to enable all features.

Notification

Icon
Error

MelissaRunyan Offline
#1 Posted : Saturday, September 14, 2013 1:49:14 PM(UTC)
MelissaRunyan

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 1/13/2008(UTC)
Posts: 5

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
I love CCR and it has worked great until recently. Here lately, when I go to cut an image it acts up. Sometimes it will load my mat and when I press cut it tells me "load the mat and try again." Other times it won't even load the mat. Then sometimes it will load the mat and when you press cut it just waits and waits. Everything seems to be up to date (Adobe Air, firmware). I have a huge project I created in CCR that I need to complete for a friend and this is really frustrating me. Does anyone know if you can cut a CCR project with Design Studio? I know Design Studio is working because I used it to test the connection of my cricut to the computer. I would call customer service but the only time I have to work on projects is the weekend and they aren't open then.
scrapalette Offline
#2 Posted : Saturday, September 14, 2013 2:08:24 PM(UTC)
scrapalette

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Circle Member, Registered
Joined: 7/12/2008(UTC)
Posts: 23,832
United States
Location: FB: Cricut Lovers Guide to Design Space

Thanks: 8585 times
Was thanked: 19134 time(s) in 8556 post(s)
What model Cricut are you using?

Are you using the LOAD mat prompts in CCR or loading the mat manually?
MelissaRunyan Offline
#3 Posted : Sunday, September 15, 2013 7:08:29 AM(UTC)
MelissaRunyan

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 1/13/2008(UTC)
Posts: 5

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
I have an expression & load the mat using CCR prompts. If it does load it won't let me unload using CCR. I have to manually unload. It just started doing this. I have thought about uninstalling & reinstalling, but I don't want to loose any of my created projects.
MelissaRunyan Offline
#4 Posted : Sunday, September 15, 2013 11:58:23 AM(UTC)
MelissaRunyan

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 1/13/2008(UTC)
Posts: 5

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
My problem is fixed!!! After reading through other posts, someone mentioned the anti-virus software BitDefender and its incompatibility with CCR. We loaded that on the computer this summer. Well I decided to uninstall the anti-virus. CCR worked just fine after that. So glad I was able to fix the issue and finish my project.
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2014, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.522 seconds.
nebo-cricut-02