Flag
  • Sign In
  • 0 items
  • Search
Welcome Guest! Please login to enable all features.

Notification

Icon
Error

ScrappinNannie Offline
#1 Posted : Thursday, February 13, 2014 1:40:06 PM(UTC)
ScrappinNannie

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 12/1/2007(UTC)
Posts: 666

Thanks: 12 times
Was thanked: 199 time(s) in 156 post(s)
After days of frustration and the help of my husband I was able to get cricut craft room up and running right only to find out I have to send my gypsy for repairs so I will be able to link my cartridges to the craft room. Today I go in just to make sure everything is ok and everytime I try to open it, the message box wanting to know if I want this program (driver updater exe.)to make changes to my computer. when I click yes it takes forever for it to come up. Does anyone have any idea why this is happening? I did install adobe flash 12.0 cause I needed it to view things. Could that be the problem?
TammyPuckett Offline
#2 Posted : Thursday, February 13, 2014 6:23:24 PM(UTC)
TammyPuckett

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 1/3/2010(UTC)
Posts: 890

Thanks: 144 times
Was thanked: 350 time(s) in 204 post(s)
I have never had to do anything with Adobe for the CCR. Try to call CS tomorrow & let them help you.
Narelle Offline
#3 Posted : Thursday, February 13, 2014 7:51:59 PM(UTC)
Narelle

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Circle Member, Registered
Joined: 9/26/2006(UTC)
Posts: 10,996
Australia
Location: Facebook: Cricut Lovers Guide to Design Space

Thanks: 2036 times
Was thanked: 7908 time(s) in 3706 post(s)
My old laptop started doing that to me a couple of weeks ago. I'm pretty sure it's a Windows Firewall thing that's causing it, even though I have Windows Firewall disabled.

I made sure ccrbridge.exe and cricut-craftroom.exe were added as exceptions to my anti-virus...

I even changed the security settings to low to see if that would stop the pop up but it didn't.

I've even tried running it in Administrator mode, but no change.

It doesn't happen on my new computer, so I'm not sure what is going on. I'll be sending the laptop in for repairs and a good clean out soon so will be interested to see if it's still doing it when I get it back.

Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2014, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.152 seconds.
nebo-cricut-02