Flag
  • Sign In
  • 0 items
  • Search
Welcome Guest! Please login to enable all features.

Notification

Icon
Error

CherylGerrior Offline
#1 Posted : Saturday, October 22, 2011 11:55:49 AM(UTC)
CherylGerrior

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 1/1/2008(UTC)
Posts: 5

Thanks: 2 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
I've been using Craft room and having a wonderful time! Today when I opened the program it said updates available to download. This is version 1.0, BUILD 83. Craft room does not work at all now. I've tried everything I know how to do (and got my tech savvy hubbie to do the same) but it just doesn't work at all anymore. The program opens, I hit log in, the little clock starts to run, stops and the program just sits there. It will not open. HELP PLEASE... I'm so sad right now Crying
 1 user thanked CherylGerrior for this useful post.
SusannahHerzog on 10/22/2011(UTC)
SharonFoster5 Offline
#2 Posted : Saturday, October 22, 2011 12:10:43 PM(UTC)
SharonFoster5

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 10/9/2011(UTC)
Posts: 2

The same thing has happened to me. I came to the boards to see if there's a fix. I'm soooooo frustrated!!Mad
PeggyT. Offline
#3 Posted : Saturday, October 22, 2011 12:34:19 PM(UTC)
PeggyT.

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Circle Member, Registered
Joined: 10/18/2007(UTC)
Posts: 2,771
Location: Northern Georgia

Thanks: 5663 times
Was thanked: 2575 time(s) in 1204 post(s)
It's not opening for me either and I didn't update. Wonder if it could be the server is down?
DeniseDuFrene Offline
#4 Posted : Saturday, October 22, 2011 12:34:42 PM(UTC)
DeniseDuFrene

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 6/28/2006(UTC)
Posts: 112
Location: Southern California

Thanks: 82 times
Was thanked: 18 time(s) in 13 post(s)
Same thing is happening to me also....
ScrappinKittyRN♥ Offline
#5 Posted : Saturday, October 22, 2011 12:39:36 PM(UTC)
ScrappinKittyRN♥

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 5/19/2006(UTC)
Posts: 331
Location: Cedar City, Utah

Thanks: 155 times
Was thanked: 46 time(s) in 37 post(s)
Not working for me either. I just downloaded the app for my new laptop and it won't open. I tried opening on my tower and it won't open there either. Came here to find out if others were having issues too.
Khrista Offline
#6 Posted : Saturday, October 22, 2011 12:52:50 PM(UTC)
Khrista

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 5/12/2010(UTC)
Posts: 5,356
United States
Location: Southwest Washington State

Thanks: 1443 times
Was thanked: 2510 time(s) in 1398 post(s)
I'm guessing the server is having a problem. I updated the other day and it was working fine. It won't login now.

HTH
Khrista
kimJ Offline
#7 Posted : Saturday, October 22, 2011 12:58:00 PM(UTC)
kimJ

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 8/21/2008(UTC)
Posts: 240

Thanks: 29 times
Was thanked: 98 time(s) in 67 post(s)
I have to agree it must be the server...I was logged in and operational last night with no issues. NOthing happens today when trying to sign in.Confused Confused Confused
kimprice2 Offline
#8 Posted : Saturday, October 22, 2011 1:00:28 PM(UTC)
kimprice2

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 5/23/2008(UTC)
Posts: 2

same for me, not a happy bunny :(
Huh please help!
D. CarolBaker Offline
#9 Posted : Saturday, October 22, 2011 1:21:47 PM(UTC)
D. CarolBaker

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 7/1/2011(UTC)
Posts: 85
Location: Washington State

Thanks: 68 times
Was thanked: 11 time(s) in 11 post(s)
I just tried it and got a bridge error. Are we having fun yet?
CarolCursing
Alla_S Offline
#10 Posted : Saturday, October 22, 2011 2:01:39 PM(UTC)
Alla_S

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 12/26/2006(UTC)
Posts: 194
Location: Southern California

Thanks: 43 times
Was thanked: 74 time(s) in 52 post(s)
I updated yesterday and then could not put images from George and Basics onto the mat. I had no problem previously. I did send a feedback to PC via the craft room. Maybe that's why it's down today; they're trying to fix it??? Hope it comes back soon...Sad
*NanaDonna* Offline
#11 Posted : Saturday, October 22, 2011 2:11:52 PM(UTC)
*NanaDonna*

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 4/29/2008(UTC)
Posts: 3,692
United States
Location: Tucson, AZ

Thanks: 325 times
Was thanked: 2618 time(s) in 1376 post(s)
Originally Posted by: CherylGerrior Go to Quoted Post
I've been using Craft room and having a wonderful time! Today when I opened the program it said updates available to download. This is version 1.0, BUILD 83. Craft room does not work at all now. I've tried everything I know how to do (and got my tech savvy hubbie to do the same) but it just doesn't work at all anymore. The program opens, I hit log in, the little clock starts to run, stops and the program just sits there. It will not open. HELP PLEASE... I'm so sad right now Crying


I think the server must be down because I downloaded the new version yesterday
and printed and cut and everything worked fine. Now today I can not even log in
Cursing
Cemella Offline
#12 Posted : Saturday, October 22, 2011 2:14:53 PM(UTC)
Cemella

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 9/7/2010(UTC)
Posts: 340

Thanks: 44 times
Was thanked: 117 time(s) in 87 post(s)
I can't get into CR but didn't know if it was because I'm logging in from my laptop but at my son's house. Does that make a difference?
CarolClifford Offline
#13 Posted : Saturday, October 22, 2011 2:15:22 PM(UTC)
CarolClifford

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 12/19/2010(UTC)
Posts: 94

Thanks: 46 times
Was thanked: 12 time(s) in 11 post(s)
I can't get in either.

I'm hoping it is because they are fixing things like being able to control the speed when you cut on the E2 so that my paper doesn't get all chewed up :-).

TracyShelly Offline
#14 Posted : Saturday, October 22, 2011 2:17:00 PM(UTC)
TracyShelly

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 11/27/2009(UTC)
Posts: 9

Was thanked: 2 time(s) in 1 post(s)
i really don't think it's the server...
i was on the craftroom working -
then downloaded #83 -
then immediately wouldn't work -- i think it has to do with the update.
Soo Offline
#15 Posted : Saturday, October 22, 2011 2:22:11 PM(UTC)
Soo

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 3/25/2011(UTC)
Posts: 384
United Kingdom
Location: London

Thanks: 210 times
Was thanked: 220 time(s) in 141 post(s)
Originally Posted by: TracyShelly Go to Quoted Post
i really don't think it's the server...
i was on the craftroom working -
then downloaded #83 -
then immediately wouldn't work -- i think it has to do with the update.



I haven't done the update to 83 and I can't get in either.
SamanthaKania Offline
#16 Posted : Saturday, October 22, 2011 2:36:36 PM(UTC)
SamanthaKania

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 12/25/2007(UTC)
Posts: 32

Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
oops wish I would have seen this thread before I pm'd mallory Hubby is yelling that I broke it, good to know I didn't.
 1 user thanked SamanthaKania for this useful post.
SusannahHerzog on 10/22/2011(UTC)
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2014, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 2.111 seconds.
nebo-cricut-02