Flag
  • Sign In
  • 0 items
  • Search
Welcome Guest! Please login to enable all features.

Notification

Icon
Error

GrandmaDiane Offline
#1 Posted : Saturday, September 18, 2010 11:28:11 PM(UTC)
GrandmaDiane

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 3/12/2008(UTC)
Posts: 471
Location: Oregon

Thanks: 166 times
Was thanked: 48 time(s) in 39 post(s)
I have been looking at the cards everyone is making and sharing, very cute. All the icons look like they have a white border around it, just wondering?

Thanks, Diane
SimplySarah Offline
#2 Posted : Sunday, September 19, 2010 12:11:52 AM(UTC)
SimplySarah

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 12/25/2009(UTC)
Posts: 41
Location: Yuma, Arizona

Thanks: 8 times
Was thanked: 15 time(s) in 10 post(s)
I don't have a border on the cuts that I have made with the Imagine. You can set it up to cut where you want it to at the beginning. I chose for it to cut just inside the color so there isn't a white background. I hope that helps.
GloriaContreras3 Offline
#3 Posted : Sunday, September 19, 2010 1:24:18 AM(UTC)
GloriaContreras3

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 10/14/2009(UTC)
Posts: 300
Location: Salinas CA

Thanks: 69 times
Was thanked: 27 time(s) in 23 post(s)
How do you choose if you want to cut inside or outside and show the white??? I cant seem to locate that on my I.
ScrappyJess Offline
#4 Posted : Sunday, September 19, 2010 1:47:22 AM(UTC)
ScrappyJess

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 6/3/2009(UTC)
Posts: 454

Thanks: 142 times
Was thanked: 192 time(s) in 117 post(s)
No mostg cuts don't. The extremely detailed ones have a small border (you can choose the color or they default with one) because to keep all of the detail around the hands ect. you have to have a slight border. You can choose your margins so you don't have one also!
 1 user thanked ScrappyJess for this useful post.
GloriaContreras3 on 9/19/2010(UTC)
SherrieT Offline
#5 Posted : Sunday, September 19, 2010 5:01:58 AM(UTC)
SherrieT

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Registered, Circle Member
Joined: 2/12/2010(UTC)
Posts: 84
Location: Alabama

Thanks: 49 times
Was thanked: 42 time(s) in 22 post(s)
when you set your cut calibration you can adjust having a border or not. Mine is set inside too and I have no white border on my cuts.
dollyfay Offline
#6 Posted : Sunday, September 19, 2010 5:29:43 AM(UTC)
dollyfay

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 1/12/2007(UTC)
Posts: 98
Location: Autism Awareness

Thanks: 4 times
Was thanked: 23 time(s) in 23 post(s)
I have already done a cut calibration and have the white frame around. I did not notice an option for no white frame....How do I recalibrate to eliminate the white frame? Thanks!

Edited by user Sunday, September 19, 2010 5:51:28 AM(UTC)  | Reason: Not specified

dollyfay Offline
#7 Posted : Sunday, September 19, 2010 8:02:08 AM(UTC)
dollyfay

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 1/12/2007(UTC)
Posts: 98
Location: Autism Awareness

Thanks: 4 times
Was thanked: 23 time(s) in 23 post(s)
OK Figured it out....Thanks
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2014, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.996 seconds.
nebo-cricut-03