Flag
  • Sign In
  • 0 items
  • Search
Welcome Guest! Please login to enable all features.

Notification

Icon
Error

artlover10c6c2188 Offline
#1 Posted : Friday, November 23, 2012 3:04:17 AM(UTC)
artlover10c6c2188

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 7/22/2012(UTC)
Posts: 3

How do I do this, please?BigGrin
Narelle Offline
#2 Posted : Friday, November 23, 2012 4:00:31 AM(UTC)
Narelle

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Circle Member, Registered
Joined: 9/26/2006(UTC)
Posts: 11,018
Australia
Location: Facebook: Cricut Lovers Guide to Design Space

Thanks: 2036 times
Was thanked: 7911 time(s) in 3709 post(s)
Originally Posted by: artlover10c6c2188 Go to Quoted Post
How do I do this, please?BigGrin


You can't link cartridges to any of the Cricuts. You can cut straight from a cartridge that is inserted into the Cricut. But you can link cartridges to Cricut Craft Room or a Gypsy. You'd then create your design using either of those and then use that program to cut the design.

I think that's what you're asking... Smile
artlover10c6c2188 Offline
#3 Posted : Saturday, November 24, 2012 12:41:01 AM(UTC)
artlover10c6c2188

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 7/22/2012(UTC)
Posts: 3

I thought there was a way to load one of my cartridges onto the E2 ( like the Essentials and Alphabet are pre-loaded) and then I wouldn't have to take any cartridges with me when I scrap and crop.
Narelle Offline
#4 Posted : Saturday, November 24, 2012 1:09:25 AM(UTC)
Narelle

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Circle Member, Registered
Joined: 9/26/2006(UTC)
Posts: 11,018
Australia
Location: Facebook: Cricut Lovers Guide to Design Space

Thanks: 2036 times
Was thanked: 7911 time(s) in 3709 post(s)
Originally Posted by: artlover10c6c2188 Go to Quoted Post
I thought there was a way to load one of my cartridges onto the E2 ( like the Essentials and Alphabet are pre-loaded) and then I wouldn't have to take any cartridges with me when I scrap and crop.


No, sorry. That's not possible.
artlover10c6c2188 Offline
#5 Posted : Saturday, November 24, 2012 2:54:26 AM(UTC)
artlover10c6c2188

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 7/22/2012(UTC)
Posts: 3

Thank you very much for your help BigGrin
haileydee9204165084 Offline
#6 Posted : Thursday, November 29, 2012 11:12:19 PM(UTC)
haileydee9204165084

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 11/3/2012(UTC)
Posts: 13

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
How do I load a cartridge onto my craft room account?
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2014, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.657 seconds.
nebo-cricut-04