Flag
  • Sign In
  • 0 items
  • Search
Welcome Guest! Please login to enable all features.

Notification

Icon
Error

Jessie Adams Offline
#1 Posted : Tuesday, February 05, 2013 9:27:54 AM(UTC)
Jessie Adams

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 8/23/2006(UTC)
Posts: 1,665
Location: NYC

Thanks: 73 times
Was thanked: 1014 time(s) in 654 post(s)
Just started today. No problem viewing pics before.

Anyone else have the same problem?

Did PC tinker with the mb?


*I switched internet browser to FIREFOX and can now see everyone's posted pics ThumpUp

Give it a try and good luck!

Edited by user Friday, February 08, 2013 9:01:02 AM(UTC)  | Reason: found the solution

 1 user thanked Jessie Adams for this useful post.
rhondah* on 2/5/2013(UTC)
rhondah* Offline
#2 Posted : Tuesday, February 05, 2013 10:17:45 AM(UTC)
rhondah*

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Circle Member, Registered
Joined: 6/12/2007(UTC)
Posts: 26,148
United States
Location: Midwest

Thanks: 21382 times
Was thanked: 15708 time(s) in 9098 post(s)
I get the red x on some posts with pics and not others. Glare

I had trouble getting on the MB this past weekend. On facebook they said it was "fixed".BigGrin
CowgirlUp Offline
#3 Posted : Tuesday, February 05, 2013 12:03:37 PM(UTC)
CowgirlUp

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Circle Member, Registered
Joined: 11/27/2009(UTC)
Posts: 2,992
United States
Location: USA

Thanks: 381 times
Was thanked: 897 time(s) in 729 post(s)
I've been having a problem viewing pictures as well I've had the problem for a few days. I can see the ones people "embed" in the post but not attachment ones.
CricketCMV Offline
#4 Posted : Tuesday, February 05, 2013 3:18:05 PM(UTC)
CricketCMV

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 2/21/2009(UTC)
Posts: 15,055
Location: Illinois

Thanks: 18612 times
Was thanked: 8174 time(s) in 4793 post(s)
I'm having the same problem as CowgirlUp. Why can't PC come on and tell us what is going on?

It gets so disheartening to go along for a few weeks with no problems on PC's MBs (I know...it's free....we shouldn't expect it to run perfectly 100% of the time), but it is the ONLY website I've ever had problems on in the fifteen or so years I've been on computers.

The most disheartening thing about it is PC never seems to care about this website. I know I don't have to come here......but I LOVE coming here!

I was about to make a post the other day about how GREAT everything had been going; good thing I didn't, because it probably would have crashed in three minutes after I posted it! LOL.

Char

Edited by user Tuesday, February 05, 2013 3:19:29 PM(UTC)  | Reason: Not specified

BJR Offline
#5 Posted : Wednesday, February 06, 2013 8:09:30 AM(UTC)
BJR

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 8/29/2006(UTC)
Posts: 1,613

Thanks: 687 times
Was thanked: 446 time(s) in 327 post(s)
I too have had problems viewing any pics that have been added to a post. BJR.
Jessie Adams Offline
#6 Posted : Wednesday, February 06, 2013 8:11:08 AM(UTC)
Jessie Adams

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 8/23/2006(UTC)
Posts: 1,665
Location: NYC

Thanks: 73 times
Was thanked: 1014 time(s) in 654 post(s)
I successfully loaded my latest project pics (Mini Pencil Box) in the Other Crafts forum over the weekend. The pics were visible Monday but mysteriously disappeared as of Tuesday.

Don't know what's going on with PC and the mb but it is frustrating Mad
CricutMallie Offline
#7 Posted : Thursday, February 07, 2013 11:48:32 AM(UTC)
CricutMallie

Rank: Advanced Member

Groups: Registered, Circle Moderator, Cricut Community Moderator
Joined: 11/5/2012(UTC)
Posts: 323
Location: Utah

Thanks: 200 times
Was thanked: 1162 time(s) in 216 post(s)
I would try clearing out your cache or browsing history and then getting back on... This isn't a mass problem from what I can see, and usually, within a few days your browser is being directed to the correct server.

Just a suggestion... if the problem continues and more users experience it, I can send it along to IT.


Have a great day!
Mallie @ Cricut
jojoy Online
#8 Posted : Thursday, February 07, 2013 11:51:17 AM(UTC)
jojoy

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Registered, Circle Member
Joined: 4/20/2009(UTC)
Posts: 8,042
United States
Location: Midwest

Thanks: 13871 times
Was thanked: 14152 time(s) in 4349 post(s)
Originally Posted by: BJR Go to Quoted Post
I too have had problems viewing any pics that have been added to a post. BJR.


I'm continuing to have this problem!
EnableMeForever Offline
#9 Posted : Thursday, February 07, 2013 5:32:06 PM(UTC)
EnableMeForever

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 12/7/2012(UTC)
Posts: 417

Thanks: 21 times
Was thanked: 168 time(s) in 156 post(s)
I was having the same problem until I cleared my cache as CricutMallie suggested. When I came back to the MB I could see the pictures again. Hopefully this will work for others, too.

Edited by user Thursday, February 07, 2013 5:37:42 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2014, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.618 seconds.
nebo-cricut-03